Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 7 April 2012

Video PERKASA jalan-jalan cari gaduh di majlis PKR tersebar....Tonton video kat atas neh terlebih dahulu. Ahli2 perkasa buat kacau di tempat orang. Orang nak buat majlis pun tak senang. Takan nak buat majlis dan ceramah pun nak kacau2 orang2? Kalau nak debat buat cara elok toksah mai kacau tempat orang.

Malaysia neh negara demokrasi. Maksudnya sesiapa berhak dan bebas sokong sesiapa. Kalau perkasa tak puas ahti apa seme, dorang pun boleh je buat ceramah ke apa seme untuk mendapatkan sokongan rakyat. Ke sebab takde sokongan sebab tue kacau majlis orang?

kah kah kah

Kesian betul aku tengok penyokong2 perkasa. Dah lama menggunakan taktik kasar dalam melaungkan kebencian mereka terhadap pr. Kalau dorang benci perkara yang ada asasnya aku fikir mungkin dorang boleh dapat ramai penyokong tapi sayangnya dorang melakukan kebencian yang tiada asas dan lebih malang kebencian terpilih.

Maksud aku bila benda tue membabitkan pr dan2 perkasa benci apa seme. Tapi bila benda tue babitkan bien ke apa dan2 perkasa tak bersuara. Kat situ jek dah nampak bias. Masyarakat berfikir der. Masyarakat memerhatikan. Dorang kaji dan dorang akan faham. Majoriti yang tak suka parti2 neh memilih untuk mengkaji kedua2 belah pihak, kalau pun dorang memilih untuk tidak sokong pr, itu dah sah2 dorang lagi lah tak sokong bien dan perkasa.

So jagalah tingkah laku ahli sendiri. Buat malu orang kampung je lah. Tersebar di youtube sebab kacau majlis orang. Kalau tangkap pencuri apa seme logik arh juga dapat glamer.. neh tidak sebab menghuru-harakan majlis orang..  silap2 kucing ko pun rasa malu der..

kah kah kah

Sadis siot..

Ameno : Takyah ganggu majlis orang.. respect sudah..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...