Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 16 Ogos 2011

Video serbuan JAIS ke gereja tersebar - Videos Must Watch!
Kat atas neh ada dua rakaman video jais serbu [sebenarnya bukan serbuan] gereja. Ada part 1 dan part 2. Yang aku heran dari dulu lagi sampai sekarang apsal hanya bloggers umno je dapat info2 macam neh? Kenapa bukan pihak media? Kenapa nak salurkan maklumat neh kepada blogger umno? Obviously dorang akan burukkan suasana punya.

Confident aku dorang akan tokok tambah segala bagai. Yelah tak pasal2 nama dap dan teresa kok terbabit padahal setahu aku dap dan teresa kok diam je. Ke aku ada terlepas baca komen2 dorang berhubung isu neh? Dengar citer 12 daripada individu muslim neh diwakili oleh peguam katolik? Yeke? 

Susah nak cakap, korang tengok je dulu video2 neh then kita sama2 fikir. Fikiran aku semakin menyenget sekarang. Andailah status keagamaan boleh ditukar asalkan menjayakan konspirasi aku tak hairan. Walaupun apa pun persepsi aku hanya tinggal persepsi andai tiada fakta bagi menegakkan hujah. 

Aku bukan apa, bila satu2 isu tue membabitkan umno aku takboleh nak percaya. Siyes. Aku nak paksa diri aku untuk percaya pun tak boleh. Bukan nak tuduh apa2, tapi kes neh semakin menyusahkan. Ada baiknya kalau 12 individu neh buat pc bagi clear seme benda. Nak gak aku dengar hujah dorang kenapa dorang kat sana dan betul ka dorang murtad? 

Nota : Jangan lupa spot2 apa2 pada video klip neh. Ulasan pasalvideo neh nanti aku updated.

Ameno : Makin pelik.

Share this

0 Comment to " Video serbuan JAIS ke gereja tersebar - Videos Must Watch! "

Catat Ulasan

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...