Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 10 Februari 2014

Page Rasmi TGNA Nafi Fitnah UMNO Dalam Program Selawat Ke Atas Nabi SAW.

Untuk rekod, baik TGNA mahupun admin page of TGNA menafikan bahawa mereka ada kemaskini satu gambar berbaur fitnah ke atas kerajaan negeri Kedah (UMNO) dalam program Mahabbatur Rasul - Kedah Berselawat.

Rujuk kemaskini dari page rasmi TGNA di facebook ;


Gambar2 yang disebarkan oleh page2 UMNO dan penyokong2 mereka sebelum ini ;Tengokla gambar yang disebarkan. Ada yang tak kena pada tulisan mereka. Perhatikan betul2. Ada bayangan kat belakang setiap perkataan. Itu sebab aku syak fitnah bila nampak mereka mula2 sebarkan gambar ini di page2 pro BN. Then aku pergi check kat laman fb tuk guru. HARAM ada. Sah la, sah. Sah kena fitnah la neh.

Apa pun aku takmo tuduh2 sapa yang cipta fitnah neh. Cukup aku cakap, geng2 BN yang sebarkan benda neh. So geng2 BN minta korang tarik balik tuduhan2 korang memandangkan TGNA dah nafikan bahawa dia ada update gambar seperti di atas kat fb dia. BTW, aku rasa admin page TGNA tak bercakap bohong. Sebab setiap kali fb dia berupdate, status di twitter dia pun akan berupdate sekali. Kat twitter pun takde. Dan sapa2 yang follow dan like page dan twitter TGNA memang tak pernah nampak langsung TGNA update macam neh.

Sudah2 la tue fitnah orang.

Cari la kerja yang berfaedah sikit.

Apa pun tak boleh..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...