Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Ahad, 20 Mei 2012

Anwar minta gambar bogel dari budak lelaki?

Dsai nak tengok gambar bogel. Gambar tue ialah gambar bogel seorang lelaki.  Korang tahu tak jalan citer dia neh macam mana? Mula2 korang kena baca sini dulu. Aku percaya apa yang disiarkan oleh utusan hari neh mengenai dakwaan terbaru TIBAI terhadap dsai memang berkaitan rapat dengan email tersebut.

Baca lah dakwaan mereka kat bawah neh jap ;Benda neh mesti masuk tv punya. Samada malam semalam ataupun malam neh. Malam semalam aku tak tengok berita so tatau benda neh dah lepas ke belum. Sebelum ia disebarkan oleh TIBAI, blogger umno terlebih dahulu hebahkan isu neh. Tak pasti samada DSAI ada keluarkan kenyataan penafian ataupun tidak tapi kalau belum elok keluarkan kenyataan penafian bahawa email tersebut bukan email dia.

Dan lagi satu, mungkin korang anggap neh jawapan klise. Tapi percayalah zaman sekarang sesiapa pun boleh hack account kita dan berbuat macam2 ke atasnya. Kalau niat hack untuk kumpul bukti takde masalah tapi kalau niat hack untuk reka fitnah memang bermasalah der.

Secara logiknya aku fikir dsai tidak akan sebodoh itu untuk meminta gambar bogel seorang lelaki suka2 di kala dia sendiri teruk diasak dan diperhatikan 24jam kiri kanan atas bawah. Dan kalau dia teringin larh sangat nak tengok gambar bogel lelaki sekalipun baik dia google jek. 

Mesti ada larh punya. Aku percaya bersepah di google. Laki ada pompuan ada. Paling2 koman pun beli jek majalah mangga milik umno tue. Depa pun ada sediakan perkhidmatan tersebut apa. Betul kan?

kah kah kah

Ameno : Kes sba selesai buat kes baru pula..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...