Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 27 Mac 2013

Samseng UMNO terjerit-jerit depan HQ Keadilan.

Test suara gamaknya. Taktau pula kalau ada pertandingan jeritan siapa paling nyaring. 

Kira-kira 30 samseng dari beberapa NGO pro Umno membuat kecoh di depan Ibu Pejabat KEADILAN, kira-kira jam 3 petang tadi.
Kekecohan berlaku selama 20 minit sebelum kumpulan itu beredar.
Perhimpunan tersebut bagi menuntut supaya Naib Presiden, Tian Chua memohon maaf susulan kenyataan kontroversi berhubung insiden di Lahad Datu, Sabah.
demoSambil membawa kain rentang mengutuk Tian dan Datuk Seri Anwar Ibrahim, kumpulan itu menjerit-jerit memburukkan Pakatan Rakyat dan Ketua Umum KEADILAN.
Menurut pengawal keselamatan di premis itu, S Valu, kumpulan samseng tersebut merupakan kumpulan yang sama membuat kecoh di pejabat KEADILAN dua minggu lalu.
“Mereka adalah kumpulan yang sama, cuma kali ini mereka jerit-jerit burukkan parti dan Datuk Seri (Anwar).
“Lepas selesai menjerit, terus mereka balik,” katanya ketika dihubungi.
Menurut Valu, semasa kejadian, lebih kurang 20 polis hanya mengawal dan memerhati tindakan samseng itu sehingga mereka bersurai. -SK-

Datang untuk menjerit2 je. Lepas tu balik. 

Pemimpin2 BN duduk pejabat berair-cond baik punya. Korang pula melalak2 macam hapa. Eh bukan itu ke yang korang selalu tuduh2 kat penyokong2 PR yang suka berdemo? Mana pemimpin2 korang? Ada turun demo tak? Takde? Duit dapat? Berapa? RM100 ke? Ke Rm10 ke? Baik takpayah. Join aku sudah. Tentu2 RM3,000 dalam tangan.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...