Selasa, 13 Disember 2016

Kerana Dendam, Wanita Sebar Gambar XXX Lelaki Dipercayai Anak Buah MB Kedah.

Gila la perempuan zaman sekarang. Slumber nak mampos mengaku buat seks luar nikah kemudian sebarkan perkara tersebut kepada public. Seram sey.

Apa yang tengah viral di laman sosial sekarang ialah tentang gambar lucah yang dipercayai seorang lelaki yang dikenali dengan nama Muhammad Akmal Mat Desa. Lelaki ini dikatakan anak buah kepada MB Kedah dan seringkali menjual nama MB Kedah bagi mencayorkan hati wanita-wanita yang dia minati. Namun, ini adalah spekulasi yang tersebar di laman sosial. Bukanlah sesuatu yang aku tuduh/dakwa. 

Ia bermula dengan post ini. Yang aku cari-cari, google-google langsung tak jumpa source tulisan asal. Hanya ada versi screenshot. Dah delete ke apa. Atau gunakan account fake lepas sebar terminate ataupun dia set privacy, hanya pihak-pihak tertentu je boleh akses kepada status tersebut.

 
Sumber.

Versi sensor. Terpaksa aku tapis sebab dah melampau lucahnya. Point kat keterangan gambar tu yang penting sebetulnya. Aku syak pompuan neh nak malukan lelaki tersebut supaya tiada lagi wanita-wanita lain yang tertipu dengan kata-katanya kelak.

Lepas tu kononnya dia jual nama MB Kedah lagi.

Bahaya betul.

Yang aku pelik, jika gambar tersebut betul la, nak buat seks bagai pun kenapa nak rakam? Tambahan pula seks di luar nikah. Perlu ke simpan bukti? Untuk apa? Tak takut ke jika hp hilang ke orang hack ke ataupun gambar tersebut tersebar ke tangan pihak-pihak yang berkemungkinan ugut (macam kes ini la) untuk mendapatkan sesuatu?

Jika gambar tersebut fitnah, report la polis. Bersihkan reputasi diri. Malu la kaitkan dengan reputasi MB Kedah. Dah la asyik kena kutuk suka lena ja memanjang. Walaupun sebenarnya dua citer neh takde kaitan sama sekali. Anak buah buat salah, apsal nak babitkan MB Kedah? Bukannya MB Kedah boleh / mampu pantau semua kelakuan kakitangan kan. 

Tambahan pula pompuan tu awat murah sangat. Orang jantan biasala minta seks. Yang kau bagi kenapa? Ko pun gatal dua kali lima. Time sedap tak ingat dosa pahala. Dah kena tinggal nak balas dendam pula. Bodoh minah neh sebenarnya. Maruah takde.

Kalau gambar tu betul, ko tobat je la. Malu sey. 1 Malaysia tengok. Itulah lainkali fikir panjang. Aku bukan nak nasihat, lainkali buat seks bebas jangan rakam. Sebaliknya janganla seks bebas. Nikahla. Cari pompuan elok-elok dan kahwin. Bina keluarga betul-betul. Zina bukan caranya.

Tu je la.
Kbai.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...