Selasa, 25 Oktober 2011

Hot : Gula rm170 sekilo?

Gila arh. 

Sapa yang bodohnakmampos beli gula sekilo pada harga rm170.00 di malaysia?

Nak tengok dan kenal tak sapa mereka? Baca bawah neh ;


KAH KAH KAH

Kelakar kelakar. 

Nasib baik syarikat tue dah pulangkan balik duit lebihan tue. Itupun kena minta. Time issue bayaran takan tak perasan depa tertulis lebih? Ka..? Saja nak pekena lepas tue terkantoi sebab tue sama2 pakat pulangkan balik duit tersebut?

Cuba fikir sket. Benda neh berlaku tahun lepas. Tapi bayaran balik hanya bermula pada akhir tahun neh. Itupun bayar ansur2. Then bila giatmara mengarahkan siasatan dijalankan tiba2 depa bayar habis. Macam ada apa2 je.

kah kah kah

Tak kisahlah tue. Janji depa dah pulangkan balik duit tersebut. Harap betul2 dah ada dalam account semula. Bukan untuk sementara waktu je bagi menghadapi audit neh. Tapi benda neh telah membuatkan aku berfikir tentang perkara yang lain. Apasal ek giatmara bayar syarikat neh untuk program pembasmian kemiskinan? Apa peranan syarikat neh sebenarnya? 

Jeng jeng jeng..

Ameno : Program membasmi kemiskinan? Giatmara? Syarikat jd works? Apa tue?

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...